Джордж и Амал Клуни са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки

...
Джордж и Амал Клуни са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки
Коментари Харесай

Как изглеждат близнаците на Джордж и Амал Клуни

Джордж и Амал Клуни са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се срещнаха в по-зряла възраст, или може би тъкмо поради това, те се трансфораха и в едно от най-стабилните фамилии, с което не може да се похвали светът на Холивуд.
 Джордж Клуни, Амал Клуни, Льо Вал, Бриньол, наводненията от 2021 година във Франция и великодушното подаяние на артиста
Щедрото подаяние на Джордж Клуни

А някои са неблагодарни

Джордж Клуни нееднократно е признавал какъв брой е благополучен с Амал и близнаците им - Ела и Александър, само че рядко разкрива детайлности за тях. Да не приказваме какъв брой рядко се случва да забележим фотоси на малгуганите. И двамата със брачната половинка му Амал ревниво пазят децата си от погледа на любопитните почитатели. 

Случва се обаче някои папараци да се докопат до звездното семейство - било то по време на вечеря, разходка или фамилна почивка. Точно като напълно неотдавна, когато 62-годишният Джордж Клуни и 45-годишната му брачна половинка Амал Клуни решават да прекарат известно време с шестгодишните си близнаци Ела и Александър, до момента в който се любуваха на разходка с лодка в езерото Комо.

От папарашките фотоси, които се популяризират в обществените мрежи, се вижда, че Джордж и Амал са елегантни в черно и носят слънчеви очила, с цел да предпазят очите си от слънцето. Или може би, с цел да се скрият от любопитните погледи. Съпругата на актьора е пуснала дългата си вълниста коса свободно под сламена шапка. Ела носи сладостен гащеризон с черно-бели шарки и е прибрала косата си на опашка. Александър е облечен в синя графитна тениска и светлокафяви къси панталони, които добавя с шапка за слънце.

Джордж и неотдавна бяха видяни на вечеря в ресторант Gatto Nero край езерото Комо, Италия. Всъщност двамата постоянно могат да бъдат засечени там, когато прекарват времето си във вилата на брега на езерото, която артистът купува още през 2002 година
 Амал Клуни и Джордж Клуни - стилни край езерото Комо в Италия
Амал Клуни е изискан и през лятото

Съпругата на Джордж Клуни подсети какъв брой е неотразима

За вечерта Амал Клуни беше облякла блестяща сребриста рокля с тънки презрамки и надълбоко деколте, а Джордж Клуни беше заложил на костюм с повърхностно разкопчана риза и без вратовръзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР